PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 12 випуск: рецепт шніцелю зі сейтану з запеченою картоплею

01.12.2019

У 12 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов суддя шоу  «Х-фактор»-10 Ігор Кондратюк. Оскільки суддя ненавидить вегетаріанські страви, Ектор вирішив приготувати для нього шніцель зі стейтану з запеченою картоплею. Читайте покроковий рецепт у матеріалі.

Інгредієнти: 

  • борошно 700 г
  • вода 300 мл
  • корінь селери 100 г
  • цибуля 100 г
  • масло 1 г
  • паприка, зіра, чорний перець, соєвий соус  
  • сейтан – 300 г
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 50 мл
  • картопля – 100 г
  • розмарин – 10 г
  • часник – 5 г
  • соняшникова олія – 50 мл
  • мікс салату – 10 г
  • лимон – 15 г

Приготування: 

  1. Зробити звичайне тісто. Змішати борошно та воду. Дати йому відпочити 20 хвилин. 
  2. Промиваємо тісто поки вода не стане прозорою. Розтягти отриманий сейтан.
  3. Окремо готуємо бульйон. У воду додаємо спеції, цибулю та корінь селери.   
  4. У бульйон додаємо сейтан та проварюємо до того моменту, поки він не стане пишним. Перекладаємо його на серветку та даємо відпочити. 
  5. Паніруємо сейтан та обсмажуємо. 
  6. Окремо, картоплю нарізаємо товщиною 5 мм, обсмажуємо з усіх боків з додаванням спецій.
  7. Поставити картоплю у духовку розігріту до 180 градусів на 10 хвилин.

Смачного! 

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: