PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Шановні глядачі, якщо у Вас чи Ваших знайомих раптом виникли проблеми з прийомом сигналу телеканалу СТБ, надсилайте смс з описом проблеми на номер 067-44-44-02-4.
Для повнолітніх абонентів всіх національних GSM операторів. *Вартість згідно тарифів операторів.

«Прокинься з Ектором» 12 випуск: рецепт тортелліні з вишнями і тофу

01.12.2019

У 12 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов суддя шоу  «Х-фактор»-10 Ігор Кондратюк. На десерт для нього Ектор вирішив приготувати тортелліні з вишнями і тофу. Читайте рецепт в матеріалі.

Інгредієнти: 

  • куркума 12 г
  • оливкова олія 20 мл
  • жовток 8 шт.
  • семола 500 г
  • вода 120 мл
  • сіль – 12 г
  • тофу – 400 г
  • вишня – 400 г 
  • цукор – 100 г
  • бодян, кориця  
  • апельсиновий фреш – 70 мл
  • вершкове масло – 50 г
  • цукор – 50 г
  • шавлія – 5–6 листочків

Приготування: 

  1. Змішати семолу, жовтки та олію. Отримане тісто відкласти відпочити та розкатати його. 
  2. Тому маринуємо у соці вишні. Додаємо до нього вишню та збиваємо у блендері. 
  3. Формуємо тортеліні та варимо їх.
  4. Для приготування соусу, апельсиновий сік, шавлію та цукор готуємо на пательні. Туди ж відправляємо готові тортеліні. 

Смачного! 

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: