PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 11 випуск: рецепт пасти аліо-оліо

24.11.2019

У 11 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшла українська актриса і стендап-комік Вікторія Булітко. Ще з дитинства вона ненавидить манку, тому Ектор вирішив приготувати для неї пасту аліо-оліо з манкою, яка змінить її думку про цей продукт. Читайте рецепт в матеріалі.

паста алио олио

Паста аліо-оліо з манки

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Вода – 240 мл
  • Оливкова олія – ​​40 мл
  • Сіль – 25 г
  • Манка – 1 кг
  • Жовток – 5 шт.

Для страви:

  • Оливкова олія – ​​30 мл
  • Цукіні – 40 г
  • Оливки – 10 шт.
  • Базилік – 3 г
  • Часник – 5 г
  • Фундук – 20 г
  • Петрушка – 3 г
  • Пармезан – 40 г
  • Сіль

Приготування:

  1. Замісити тісто: манна крупа з твердих сортів пшениці, жовтки, оливкова олія і вода. Розкатати і сформувати спагеті. Відварити кілька хвилин.
  2. Для страви нарізати кубиками цукіні, часник, оливки і петрушку.
  3. Фундук підсмажити в духовці до золотистого кольору.
  4. Пасту разом з овочами додати на сковорідку. Просмажити до готовності.
  5. Викласти на тарілку і прикрасити фундуком, базиліком і присипати пармезаном.

Страва готова! Смачного!

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: