PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 11 випуск: рецепт ньокі з манки із беконом

24.11.2019

У 11 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшла українська актриса і стендап-комік Вікторія Булітко. Оскільки актриса ненавидить манку, Ектор вирішив приготувати для неї страву з цього продукту, перед якою вона не зможе встояти. Читайте рецепт ньокі з манки із беконом у матеріалі.

ньокки с беконом

Рецепт ньокі з манки із беконом

Інгредієнти:

Для ньокі:

  • Манка – 200 г
  • Мускатний горіх – 5 г
  • Картопля – 100 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль

Для соусу:

  • Вершкове масло – 50 г
  • Бекон – 50 г
  • Часник – 5 г
  • Цибуля – 20 г
  • Вершки – 50 мл
  • Сіль перець

Приготування:

  1. Відварити картоплю і зробити з неї пюре. Замість борошна додати манку, а також жовток і мускатний горіх.
  2. Сформувати ньокі у формі циліндрів і відварити їх в підсоленій воді.
  3. Окремо на вершковому маслі обсмажити бекон з цибулею. Додати вершки. Випарувати до стану соусу.
  4. Викласти на тарілку спочатку соус, потім ньокі, зверху прикрасити базиліком.

Страва готова! Смачного!

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: