PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 10 випуск: рецепт курячих лапок в сичуаньському соусі

17.11.2019

У 10 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов Олег Винник, відомий український співак. Він зізнався, що терпіти не може курячі лапки і не вірить, що вони можуть бути смачними. Ектор вирішив приготувати для Винника курячі лапки в сичуаньському соусі, тому що впевнений, що співак не зможе встояти. Читайте рецепт в матеріалі.

куриные лапки

Курячі лапки в сичуаньському соусі

  • Курячі лапки – 300 г
  • Сичуаньський перець – 30 г
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Устричний соус – 30 мл
  • Зелена цибуля – 10 г
  • Кінза – 5 г
  • Часник – 30 г
  • Цибуля-порей – 30 г
  • Сушений чилі – 10 г
  • Шиїтакі – 50 г
  • Паприка – 3 г
  • Бодян, кориця, імбир – за смаком

Приготування:

  1. Курячі лапки замаринувати в солі і перці.
  2. Окремо обсмажити невелику кількість сичуаньського перцю з грибами шиїтакі, бодяном, корицею і паприкою. Додати води, устричного і соєвого соусу.
  3. Тим часом обсмажити курячі лапки на сковорідці, а потім перекласти на 45 хвилин в пароварку.
  4. Готові лапки змішати з грибами і спеціями. Викласти на тарілку і прикрасити цибулею-пореєм і кінзою.

Страва готова! Смачного!

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: