PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Панна котта з полуницею: рецепт від «Страва честі»

11.07.2019

Панна котта з полуницею — ніжний і повітряний десерт. Корисний та низькокалорійний десерт сподобається всій родині. Читайте покроковий рецепт приготування панна коти в нашому матеріалі.

Більше на тему: Сирний пудинг: рецепт від «Страва честі»

Панна кота с клубникой рецепт

Інгредієнти:

  • Молоко — 400 мл.
  • Желатин швидкорозчинний — 1 ст. л.
  • Ванілін — 20 г
  • Полуниця — 100 г

Спосіб приготування:

  1. Залийте желатин 2-3 ст. л. холодної води і дайте набрякнути протягом 5 хвилин. Поставте в миску з гарячою водою і помішуйте поки він не розчиниться.
  2. Молоко змішайте з ваніліном, нагрівайте помішуючи. Додайте желатин, перемішайте та розлийте по формах.
  3. Поставте формочки на ніч в холодильник або на 4-5 годин. При подачі наріжте полуницю і посипте зверху панна коту.

Більше на тему: Лаймовий мус від Юрія Ковриженка

Смачного!

Читайте більше цікавих новин в Viber та Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: