Віденські вафлі: рецепт від «Страва честі»
28.04.2019
Наскучили класичні млинці та оладки? Спробуйте простий рецепт смачних і ароматних віденських вафель. Хрусткі зовні і м’які всередині віденські вафлі ідеально підходять для сніданків. Подавати їх можна під будь-яким соусом і з різноманітними начинками. Читайте покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі.
Більше на тему: Шоколадне печиво: рецепт від «Страва честі»

Інгредієнти:
- Мука пшенична — 700 г
- Молоко — 400 мл
- Куряче яйце — 6 шт.
- Цукор — 200 г
- Розпушувач тіста — 20 г
- Вершкове масло — 300 г
- Сіль — дрібка
Приготування:
- Збийте вершкове масло з цукром. Додайте молоко і яйця продовжуючи збивати.
- В отриману масу додайте борошно, розпушувач для тіста, сіль і ретельно перемішайте до однорідної маси.
- Викладайте тісто в розігріті панелі для випікання віденських вафель. Випікайте 10 хвилин.
Більше на тему: Кабачкові укропники з соусом зі щавлю від Юрія Ковриженка
Смачного!