Страва честі

Віденські вафлі: рецепт від «Страва честі»

Наскучили класичні млинці та оладки? Спробуйте простий рецепт смачних і ароматних віденських вафель. Хрусткі зовні і м’які всередині віденські вафлі ідеально підходять для сніданків. Подавати їх можна під будь-яким соусом і з різноманітними начинками. Читайте покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі.

Більше на тему: Шоколадне печиво: рецепт від «Страва честі»

Венские вафли: рецепт

Інгредієнти:

  • Мука пшенична — 700 г
  • Молоко — 400 мл
  • Куряче яйце — 6 шт.
  • Цукор — 200 г
  • Розпушувач тіста — 20 г
  • Вершкове масло — 300 г
  • Сіль — дрібка

Приготування:

  1. Збийте вершкове масло з цукром. Додайте молоко і яйця продовжуючи збивати.
  2. В отриману масу додайте борошно, розпушувач для тіста, сіль і ретельно перемішайте до однорідної маси.
  3. Викладайте тісто в розігріті панелі для випікання віденських вафель. Випікайте 10 хвилин.

Більше на тему: Кабачкові укропники з соусом зі щавлю від Юрія Ковриженка

Смачного!

Читайте більше цікавих новин в Viber и Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: