PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Шашлик з курячої грудки з овочами: рецепт від «Страва честі»

13.04.2019

Шашлик з курячої грудки з овочами легко приготувати вдома. Низькокалорійна страва смакуватиме всім членам сім’ї. Поки з кожним днем стає все тепліше, спробуйте цей простий і смачний рецепт в домашніх умовах. Читайте покроковий рецепт приготування шашлику з курячої грудки з овочами в нашому матеріалі.

Більше на тему: Мазурики: рецепт від «Страва честі»

Шашлык из куриной грудки с овощами рецепт

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 500 г
  • Цукіні — 1—2 шт.
  • Помідор — 1 шт.
  • Синя цибуля — 1 шт.
  • Оливкова олія — 1 ст. л.
  • Соєвий соус — 1 ст. л.
  • Мед — 0,5 ч. л.
  • Винний або яблучний оцет — 1 ч. л.
  • Часник — 1 зуб.
  • Спеції — за смаком

Спосіб приготування:

  1. Філе грудки наріжте на середні шматочки і додайте спецій.
  2. Приготуйте маринад: в соєвий соус вичавіть часник, додайте розтоплений мед і винний оцет. Ретельно перемішайте. Залийте курячі шматочки отриманим маринадом та поставте в холодильник на 2 години.
  3. Помийте овочі та наріжте на довгі слайси. Посоліть, поперчіть і залиште їх так на 30 хвилин.
  4. Зробіть шпажки: по черзі нанизуйте куряче філе й овочі.
  5. Змастіть деко оливковою олією, викладіть шашлики.
  6. Запікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20 хвилин.

Більше на тему: Куряча грудка в томатному соусі: рецепт від «Страви честі»

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: