Страва честі

Хумус із квасолі від Юрія Ковриженка

Полюбляєте хумус, але не хочете витрачати час на приготування нуту? Ведучий «Страва честі» Юрій Ковриженко навчить вас, як приготувати чудовий і ніжний хумус із квасолі. Читайте покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі.

Більше на тему: Пастернак з часником від Юрія Ковриженка

Хумус из фасоли от Юрия Ковриженко

Інгредієнти:

  • Квасоля суха — 600 г
  • Цибуля — 250 г
  • Морква — 150 г
  • Коріандр мелений — 4 г
  • Сіль — 9 г
  • Лимон — 100 г
  • Паприка гостра — 2 г
  • Перець чорний мелений — 3 г
  • Олія рослинна — 100 мл
  • Зіра або кумин мелені — 3 г

Спосіб приготування:

  1. Якщо використовуєте суху квасолю, то необхідно замочити її на ніч. Відварити до готовності.
  2. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на бурякову тертку. Обсмажити моркву та цибулю до золотавості на рослинній олії.
  3. Відварену теплу квасолю разом зі смаженою морквою, цибулею та олією, на якій вони смажились, збити у блендері до однорідної консистенції. Додати сіль, спеції та сік лимону за смаком.
  4. Подавати на стіл з мариновами огірками та гострим червоним перцем, смакує з хлібом або грузинським лавашем.

Більше на тему: Закуска з запеченого буряка та квасолі: рецепт від «Страва честі»

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: