Закуска із запеченого буряка та квасолі: рецепт від «Страва честі»
08.05.2019
Закуска із запеченого буряка та квасолі здивує вас ніжно-солодким смаком. А спеції допоможуть збалансувати страву, щоб досягти ідеального смаку. Читайте покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі.
Більше на тему: Домашнє морозиво з двох інгредієнтів: рецепт від «Страва честі»
Інгредієнти:
- Буряк (великий) — 1—2 шт.
- Квасоля консервована — 250 г
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Хрін — 3 ч. л.
- Соєвий соус — 2 ст. л.
- Сік лимонний — 0.5 ч. л.
- Олія — 3 ст. л.
- Перець чорний, часник (сушений), перець чилі — за смаком
Спосіб приготування:
- Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів. Помийте буряк і, загорнувши у два шари фольги, випікайте 1,5—2 години до готовності. Готовий буряк очістіть.
- Дрібно нарізану цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору.
- Промити консервовану квасолю і злити всю зайву рідину.
- Змішати до однорідної консистенції соєвий соус, лимонний сік, хрін, олію, сушений часник і перець.
- Всі отримані інгредієнти скласти в блендер і змішати до пастоподібної консистенції.
Більше на тему: Куряча грудка в томатному соусі: рецепт від «Страви честі»
Смачного!