Страва честі

Закуска із запеченого буряка та квасолі: рецепт від «Страва честі»

Закуска із запеченого буряка та квасолі здивує вас ніжно-солодким смаком. А спеції допоможуть збалансувати страву, щоб досягти ідеального смаку. Читайте покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі.

Більше на тему: Домашнє морозиво з двох інгредієнтів: рецепт від «Страва честі»

Закуска из запеченной свеклы и фасоли рецепт

Інгредієнти:

  • Буряк (великий) — 1—2 шт.
  • Квасоля консервована — 250 г
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Хрін — 3 ч. л.
  • Соєвий соус — 2 ст. л.
  • Сік лимонний — 0.5 ч. л.
  • Олія — 3 ст. л.
  • Перець чорний, часник (сушений), перець чилі — за смаком

Спосіб приготування:

  1. Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів. Помийте буряк і, загорнувши у два шари фольги, випікайте 1,5—2 години до готовності. Готовий буряк очістіть.
  2. Дрібно нарізану цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору.
  3. Промити консервовану квасолю і злити всю зайву рідину.
  4. Змішати до однорідної консистенції соєвий соус, лимонний сік, хрін, олію, сушений часник і перець.
  5. Всі отримані інгредієнти скласти в блендер і змішати до пастоподібної консистенції.

Більше на тему: Куряча грудка в томатному соусі: рецепт від «Страви честі»

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: