Овочеве рагу: рецепт від «Страва честі»
Овочеве рагу — універсальний рецепт популярний в різних куточках світу. Цю страву можна приготувати з будь-яких інгредієнтів та продуктів, які знайдуться у вашому холодильнику. Комбінації можуть бути найрізноманітніші — від кабачків з квасолею до грибів з кукурудзою. Читайте покроковий рецепт приготування смачного овочевого рагу в нашому матеріалі.
Більше на тему: Картопля по-селянськи: рецепт від «Страва честі»

Інгредієнти:
- Куряча грудка — 1 шт.
- Капуста білокачанна — 200 г.
- Картопля — 3-4 шт.
- Морква — 1 шт.
- Кабачок — 1 шт.
- Помідор — 2-3 шт.
- Лук — 2 шт.
- Часник — 1-2 зубчики
- Сіль і перець — за смаком
- Зелень — за смаком
Спосіб приготування:
- Капусту нарізати дрібними шматочками. Картопля і кабачки порізати кубиками середньої величини. Курячі грудки нарізати на середні шматочки. Викласти їх на попередньо розігріту глибоку сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Накрити кришкою і тушкувати 5-7 хвилин.
- Нарізати дрібно цибулю і натерти моркву. Помідори нарізати кубиками. Обсмажити цибулю і моркву до м’якості постійно помішуючи. Потім додати помідори і тушкувати ще 1-2 хвилини.
- Додати обсмажені овочі до курячої грудях і овочам в глибокою сковороду. Додати спеції за смаком. Якщо в овочах недостатньо рідини, влийте трохи гарячої води.
- Гасіть овочі під кришкою, періодично помішуючи і підливаючи при необхідності воду, до готовності приблизно 7-10 хвилин. При бажанні в готову рагу додайте подрібнений часник і зелень.
Більше на тему: Сосиски в клярі: рецепт від «Страва честі»
Смачного!