Страва честі

Овочеве рагу: рецепт від «Страва честі»

Овочеве рагу — універсальний рецепт популярний в різних куточках світу. Цю страву можна приготувати з будь-яких інгредієнтів та продуктів, які знайдуться у вашому холодильнику. Комбінації можуть бути найрізноманітніші від кабачків з квасолею до грибів з кукурудзою. Читайте покроковий рецепт приготування смачного овочевого рагу в нашому матеріалі.

Більше на тему: Картопля по-селянськи: рецепт від «Страва честі»

Овощное рагу рецепт

Інгредієнти:

  • Куряча грудка — 1 шт.
  • Капуста білокачанна — 200 г.
  • Картопля — 3-4 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Кабачок — 1 шт.
  • Помідор — 2-3 шт.
  • Лук — 2 шт.
  • Часник — 1-2 зубчики
  • Сіль і перець — за смаком
  • Зелень — за смаком

Спосіб приготування:

  1. Капусту нарізати дрібними шматочками. Картопля і кабачки порізати кубиками середньої величини. Курячі грудки нарізати на середні шматочки. Викласти їх на попередньо розігріту глибоку сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Накрити кришкою і тушкувати 5-7 хвилин.
  2. Нарізати дрібно цибулю і натерти моркву. Помідори нарізати кубиками. Обсмажити цибулю і моркву до м’якості постійно помішуючи. Потім додати помідори і тушкувати ще 1-2 хвилини.
  3. Додати обсмажені овочі до курячої грудях і овочам в глибокою сковороду. Додати спеції за смаком. Якщо в овочах недостатньо рідини, влийте трохи гарячої води.
  4. Гасіть овочі під кришкою, періодично помішуючи і підливаючи при необхідності воду, до готовності приблизно 7-10 хвилин. При бажанні в готову рагу додайте подрібнений часник і зелень.

Більше на тему: Сосиски в клярі: рецепт від «Страва честі»

Смачного!

Читайте більше цікавих новин в Viber и Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: