Печериці в йогурті: рецепт від «Страва честі»
10.04.2019
Печериці в йогурті — спробуйте новий варіант класичної страви. Соковиті, з чудовим смаком гриби запечені в натуральному йогурті стануть відмінним доповненням в трапезі в якості закуски, гарніру і навіть як основна страва. Читайте покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі.
Більше на тему: Юрій Ковриженко поділився секретами смачних вареників

Інгредієнти:
- Печериці — 250 г
- Йогурт натуральний — 100 г
- Соєвий соус — 2 ст. л.
- Сіль і перець — за смаком
- Зелень — за смаком
Приготування:
- Печериці помити і порізати. Обсмажити і посолити за смаком.
- Змішати йогурт і соєвий соус. Залити отриманою сумішшю гриби.
- Тушкувати 10 хвилин, поки підлива не загусне. Перед подачею прикрасити зеленню за смаком.
Більше на тему: Вівсяно-морквяне печиво: рецепт від «Страва честі»
Смачного!