Шоколадний мус з двох інгредієнтів: рецепт від «Страва честі»
01.05.2019
Шоколадний мус — смачний рецепт з повітряно. текстурою. Легкий в приготуванні — всього два інгредієнти. Цей десерт стане гідною прикрасою будь-якого святкового столу. Читайте покроковий рецепт приготування шоколадного мусу в нашому матеріалі.
Більше на тему: Лаймовий мус від Юрія Ковриженка

Інгредієнти:
- Чорний шоколад — 265 г.
- Вода — 240 мл.
Приготування:
- Розтопіть шоколад на водяній бані. Додайте 240 мл води.
- Переставте на крижану баню (миску з льодом і водою). Збивайте до тих пір, поки суміш не загусне і не посвітлішає близько 8 хвилин, щоб утворилися стійкі піки.
Більше на тему: Домашнє морозиво з двох інгредієнтів: рецепт від «Страва честі»
Смачного!