Страва честі

Деруни з кабачком і цвітною капустою: рецепт від «Страва честі»

Деруни — улюблена страва українців. Так звані картопляні оладки можуть бути як з різними начинками, так і без. Хрустка скоринка, ніжні всередині з неповторним смаком — читайте покроковий рецепт приготування дерунів з кабачком і цвітною капустою в нашому матеріалі.

Більше на тему: Гречаники: рецепт від «Страва честі»

деруны с кабачком и цветной капустой

Дивіться онлайн Страва честі – випуск 1 від 10.03.2019

Інгредієнти:

  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Кабачок або цукіні – 1 шт.
  • Цвітна капуста – 1 шт.
  • Твердий сир – 75 г
  • Вершкове масло – 100 г

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварити в киплячій підсоленій воді 5 хвилин, а цвітну капусту — 10 хвилин. Злийте і остудіть.
  2. Натріть овочі. Змішайте картоплю, моркву, кабачок, цвітну капусту і сир. Посоліть й поперчіть.
  3. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  4. Розтопіть трохи вершкового масла у великій сковороді на середньому вогні. Викладіть пару ложок картопляно-овочевої маси, добре приминаючи її до дна.
  5. Обсмажуйте деруни 2–3 хвилини, потім обережно переверніть і готуйте ще хвилину. Перекладіть на застелене папером для випікання деко. Проставте деко в духовку і випікайте 5–7 хвилин, поки деруни не підрум’яняться.

Більше на тему: Мазурики: рецепт від «Страва честі»

Смачного!

Читайте більше цікавих новин в Viber и Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: