МастерШеф

Як приготувати тісто на пельмені: рецепт від Євгена Клопотенка

Відомий український кулінар і популяризатор українських гастрономічних традицій Євген Клопотенко розповів, як можна легко приготувати тісто на пельмені.

Як приготувати тісто на пельмені: МастерШеф

Інгредієнти:

  • 500 г борошна
  • 220―250 мл води (гарячої)
  • 3 ст. л. соняшникової олії
  • ½ ч. л. солі

Спосіб приготування:

  1. У чашу відміряйте 500 г борошна і додайте 220―250 мл гарячої води, 3 ст. л. олії, ½ ч. л. солі.
  2. Для машинного замішування використовуйте насадку-гак.
  3. Сформуйте з тіста кулю, накрийте рушником і дайте відпочити протягом 20 хвилин.
  4. За допомогою спеціальної насадки розкачайте тісто для пельменів у тонкий шар. Якщо такого гаджета у вас немає, то цілком підійде й качалка.
  5. Виріжте заготовки для пельменів за допомогою склянки бажаного діаметру (4―5 см).

Больше по теме: Что приготовить во время войны? Рецепт сладкого рисового пудинга от Евгения Клопотенко

Читайте нас также в Viber и Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: