PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Гарбузовий пиріг у глазурі: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

30.11.2021

Зазвичай протягом усієї осені та зими суддя шоу «МастерШеф» готує страви з гарбуза. У нашій країні цей овоч люблять і вирощують у промислових масштабах. Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати смачний гарбузовий пиріг вдома. Докладний рецепт ― у матеріалі. 

Більше на тему: Френч-тост: рецепт від Володимира Ярославського

Інгредієнти:

  • цукор — 1 склянка; 
  • коричневий цукор — 1 склянка; 
  • яйця — 4 шт.;
  • харчова сода — 1 ч. л.;
  • розпушувач — 1 ст. л.;
  • вершкове масло — 200 г;
  • борошно — 3 склянки;
  • вершки 30% — 1/2 склянки;
  • ванільний екстракт —1 ст. л.;
  • сироватка — 1/2 склянки;
  • кориця —1 ч. л.;
  • мускатний горіх —1 ч. л.;
  • гарбузове пюре — 250 г

Для глазурі:

  • вершкове масло —1/2 склянки;
  • коричневий цукор —1 склянка;
  • цукрова пудра —1 склянка;
  • вершки —1/2 склянки

Спосіб приготування: 

  1. Змішайте всі інгредієнти.
  2. Розігрійте духовку до 175 °С і випікайте 1 годину.

Пиріг виходить неймовірно пухкий та просочений глазур’ю! Смачного!

Більше на тему: Колумбійський брауні: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Читайте нас також в Viber і Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

banijay logo

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: