МастерШеф

Ектор Хіменес-Браво: в 11 сезоні «МастерШеф» будуть надзвичайні учасники!

Зовсім скоро, 28 серпня, о 19:00 в ефірі телеканалу СТБ вийде новий, 11 сезон легендарного кулінарного шоу «МастерШеф». Фанати проєкту вже знають першу учасницю, яка боротиметься за місце у славнозвісній двадцятці, – зірку ТікТоку Дашу Євтух. А поки глядачі готуються до масштабної прем’єри, Ектор Хіменес-Браво відкриває завісу кулінарного проєкту!

эктор хименес браво

Більше на тему: Осінній сезон 2021: телеканал СТБ оголосив дати прем’єр

Розкажіть, будь ласка, про 11-й сезон шоу. В чому його особливість? 

Насамперед, у нас є гарні новини: маємо абсолютно нові конкурси, вони прекрасно продумані, що дає проєкту можливість викликати ще більше нових емоцій після стількох років на телебаченні. Учасники ще більше відчувають себе частиною шоу, вони вмотивовані і мають незбориме бажання потрапити у фінал. Загалом, учасники, як завжди, унікальні. Є в нас одна вчителька, яка завжди поводиться, як у школі з учнями, тобто вона найбільш балакуча, її слово завжди вирішальне. Також маємо ще одного юнака, і, щиро кажучи, я не думав, що йому вдасться дуже розкритися. Але, як виявилося, він із тих людей, за якими «не заіржавіє», тобто він завжди прагне відігратися. Звісно, інші учасники його не люблять за це. Також є цікавий конкурсант ― професійний гравець у покер, проте він дуже стриманий, спокійний, як програмісти, які весь свій час проводять за комп’ютером. Загалом учасники надзвичайні, і я певен, що вся Україна буде в захваті від них.

Чи сумували ви за сезоном аматорів після професіоналів і зірок?

Насправді, я люблю аматорів, це інший аспект нашої роботи. На професіоналах я, напевно, менше переймаюсь за учасників, бо вони знають, як треба поводитися, вони більш дорослі в інтелектуальному сенсі, досвідченіші, а аматори часом поводяться, мов діти. Тому з професіоналами інколи простіше. Але аматори бувають більш безтурботними, у них справжні емоції; професіонали нерідко переймаються за свій імідж, аматори ж більш спонтанні, тобто тут мова про справжні емоції.

Який формат особисто вам найбільше до вподоби: аматори, професіонали чи селебріті?

Напевно, селебріті! Якщо говорити про селебріті, найбільше мені подобається те, що з ними я повністю відпочиваю. Жодних нервів, це дуже круто, зокрема, й робота з Дмитром Танковичем. Він робить моє життя на проєкті безтурботним, адже Дмитро ―  Професіонал з великої літери. Якщо говорити про шоу, де я можу розслабитися, то це, безумовно, селебріті. Обожнюю їх! Туди приходять мої друзі, інші зірки, там надзвичайно крута атмосфера, жвавий темп роботи. А професіонали і аматори ― я люблю їх однаковою мірою. Отже, зірки ― номер один, а аматори і професіонали для мене рівні.

Більше на тему: «МастерШеф»-11: Що буде в прем’єрному випуску шоу?

Що було найважчим в 11-му сезоні для вас? Можливо, був якийсь важкий знімальний день чи хтось, хто вам дошкуляв?

Був у нас конкурс, коли я грав роль диявола з рогами, що стирчали з лоба, тож, звичайно, це було складно, адже більше часу потрібно на грим, та й акторське завдання не з легких. Це було весело, але й тяжко, бо треба вживатися в роль. Це якщо говорити про робочі моменти. Але, правду кажучи, я думаю, що всі конкурси однаково складні у плані щоденної роботи і всі дуже різні. Я обожнюю ті конкурси, де ми повинні ухвалювати рішення на ходу, знаєте, коли конкурсанти готують і одразу здають свої страви нам на вердикти, щоб заробити гроші, відповідно, ми швидко куштуємо, розраховуємося або даємо їм фішки. Такі конкурси мені до снаги, коли все дуже енергійно. А ось коли учасникам доводиться довго думати, це більше монотонний процес і, відповідно, день стає важчим.

Ви згадали про свій образ диявола. Скільки загалом буде подібних образів у сезоні?

Їх буде небагато, лише кілька. Та гарна новина полягає в тому, що в цьому сезоні у нас будуть виїзні конкурси ― і це прекрасно, бо ми вже давно таке не практикували. Насправді, дуже цікаво, коли випадає нагода поїхати в село, побачити місцевих людей. А щодо костюмів, правду кажучи, я радий, що їх небагато, бо, по-перше, мені завжди спекотно, а коли це відбувається, працювати важко. До речі, був у нас один конкурс, коли ми перевдягалися в японські кімоно, це було цікаво і не дуже спекотно. 

Більше на тему: Ектор Хіменес-Браво розповів, як став суддею «МастерШеф»

Як вам було вперше після локдауну зніматися за межами павільйону, перші емоції?

Це було чудово, хоча, незважаючи на карантин, роботу ми не зупиняли. Прот, ми весь час були в павільйоні… Тому круто, звісно, вийти нарешті за його межі, побачити людей, потеревенити з ними, учасникам це також на користь. Це, знаєте, як у школі, коли йде навчальний процес і раптом вирішують поїхати кудись на екскурсію, таке саме відчуття виникає й тут. Усі радісні, всі хочуть на волю, фотографуватися.

Який у вас був улюблений конкурс в 11 сезоні? 

Цього сезону маємо велику кількість цікавих конкурсів. Наприклад, є п’ять чи шість різних ресторанних концепцій, ми ― судді ― кидаємо кубик і у випадковому режимі визначаємо, який із закладів відвідати, звісно, за їжу ми повинні заплатити. Це дуже цікаво. Також буде конкурс, де учасникам доводиться змагатися за продукти, готуючи амюз-буш. Це схоже на монополію, але більш складну та довершену її версію. Це також надзвичайно. Багато буде й битв чорних. Сьогодні також було цікаве змагання, коли учасники готували не повністю самостійно кожен свою страву, а лише відповідали за якийсь певний її елемент… І це ― битва чорних, тому цей день важливий для когось, адже багато залежить від їхніх рішень.

Читайте нас також у Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: