Спаржа під сиром – рецепт від дієтолога Світлани Фус
Інгредієнти:
Спаржа – 200 г
Сметана – 20 г
Твердий низько жирний сир -50 г
Сіль – за смаком
Оливкова олія – для змащування форми
Приготування:
1. Спаржу приготувати на пару і викласти у форму, змащену рослинним маслом.
2. Сир натерти на крупну тертку, з’єднати зі сметаною і перемішати. При необхідності – посолити
3. Отриману суміш рівномірно влити в форму зі спаржею та випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10-15 хвилин.
Харчова та енергетична цінність:
Порція – 270 г
Білки – 19.4 г
Жири – 11.7 г
Вуглеводи – 6.8 г
Енергетична цінність – 210.3 ккал
Дякуємо!
Тепер редактори знають.