Спаржа на пару з яєчним соусом – рецепт від дієтолога Світлани Фус
Інгредієнти:
Спаржа – 150 г
Яйця – 50 г
Оливкова олія – 1 год. Ложка
Лимонний сік – 1 год. Ложка
Сіль (соєвий соус) – на смак
Приготування:
1. Спаржу приготувати на пару.
2. Яйце зварити.
3. Приготувати соус: оливкова олія – 1 ч.л, сік лимона – 1 ч.л, сіль (соєвий соус – 1.ч.л) збити.
4. До соусу додати дрібно нарізане яйце, перемішати.
5. Готову спаржу викласти на тарілку, полити соусом.
Харчова та енергетична цінність:
Порція – 200 г
Білки – 7.6 г
Жири – 10 г
Вуглеводи – 5.8 г
Енергетична цінність – 146 ккал
Дякуємо!
Тепер редактори знають.