«Прокинься з Ектором» 12 випуск: рецепт шніцелю зі сейтану з запеченою картоплею
У 12 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов суддя шоу «Х-фактор»-10 Ігор Кондратюк. Оскільки суддя ненавидить вегетаріанські страви, Ектор вирішив приготувати для нього шніцель зі стейтану з запеченою картоплею. Читайте покроковий рецепт у матеріалі.
Інгредієнти:
- борошно – 700 г
- вода – 300 мл
- корінь селери – 100 г
- цибуля – 100 г
- масло – 1 г
- паприка, зіра, чорний перець, соєвий соус
- сейтан – 300 г
- яйця – 2 шт.
- борошно – 50 мл
- картопля – 100 г
- розмарин – 10 г
- часник – 5 г
- соняшникова олія – 50 мл
- мікс салату – 10 г
- лимон – 15 г
Приготування:
- Зробити звичайне тісто. Змішати борошно та воду. Дати йому відпочити 20 хвилин.
- Промиваємо тісто поки вода не стане прозорою. Розтягти отриманий сейтан.
- Окремо готуємо бульйон. У воду додаємо спеції, цибулю та корінь селери.
- У бульйон додаємо сейтан та проварюємо до того моменту, поки він не стане пишним. Перекладаємо його на серветку та даємо відпочити.
- Паніруємо сейтан та обсмажуємо.
- Окремо, картоплю нарізаємо товщиною 5 мм, обсмажуємо з усіх боків з додаванням спецій.
- Поставити картоплю у духовку розігріту до 180 градусів на 10 хвилин.
Смачного!
Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.