«Прокинься з Ектором» 10 випуск: рецепт тушкованого вимені з фенхелем та волоським горіхом

У 10 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов Олег Винник, відомий український співак. Він не вірить, що субпродукти можуть бути смачними. Ектор вирішив йому це довести і приготувати тушковане вим’я з фенхелем і грецьким горіхом. Читайте рецепт в матеріалі.

тушенное вымья

Тушковане вим’я з фенхелем і волоським горіхом

  • Вим’я – 500 г
  • Фенхель – 200 г
  • Біле вино – 50 мл
  • Вершки – 70 мл
  • Цибуля – 100 г
  • Фета – 10 г
  • Часник – 30 г
  • Цибуля-порей – 30 г
  • Грецькі горіхи – 40 г
  • Вершкове масло – 20 г
  • Чебрець – 5 г
  • Базилік – 5 г

Приготування:

  1. Вим’я замаринувати в білому вині, солі, перці, фенхелі, часнику і тим’яні. Коли вим’я промаринується, його потрібно варити 45 хвилин. Готове вим’я нарізати соломкою.
  2. Окремо обсмажити фенхель, цибулю, часник, додати до них порізане вим’я, вершки і вино. Протушкувати.
  3. Викласти на тарілку і прикрасити сиром фета, грецькими горіхами і базиліком.

Страва готова! Смачного!

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: