«Прокинься з Ектором» 10 випуск: рецепт тушкованого вимені з фенхелем та волоським горіхом
У 10 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов Олег Винник, відомий український співак. Він не вірить, що субпродукти можуть бути смачними. Ектор вирішив йому це довести і приготувати тушковане вим’я з фенхелем і грецьким горіхом. Читайте рецепт в матеріалі.
Тушковане вим’я з фенхелем і волоським горіхом
- Вим’я – 500 г
- Фенхель – 200 г
- Біле вино – 50 мл
- Вершки – 70 мл
- Цибуля – 100 г
- Фета – 10 г
- Часник – 30 г
- Цибуля-порей – 30 г
- Грецькі горіхи – 40 г
- Вершкове масло – 20 г
- Чебрець – 5 г
- Базилік – 5 г
Приготування:
- Вим’я замаринувати в білому вині, солі, перці, фенхелі, часнику і тим’яні. Коли вим’я промаринується, його потрібно варити 45 хвилин. Готове вим’я нарізати соломкою.
- Окремо обсмажити фенхель, цибулю, часник, додати до них порізане вим’я, вершки і вино. Протушкувати.
- Викласти на тарілку і прикрасити сиром фета, грецькими горіхами і базиліком.
Страва готова! Смачного!
Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.