«Прокинься з Ектором» 10 випуск: рецепт самосів з легенями і обліпиховим чатні

У 10 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов Олег Винник, відомий український співак. Він на дух не переносить субпродукти, і Ектор вирішив це виправити. Він приготував для Винника самоси з легенями і обліпиховим чатні. Рецепт читайте в матеріалі.

самоси

Самоси з легенями і обліпиховим чатні

Інгредієнти для самосів:

  • Тісто для спринг-ролів – 1 лист
  • Легені – 200 г
  • Консервований нут – 50 г
  • Зелений горошок – 50 г
  • Морква – 100 г
  • Цибуля – 100 г
  • Гарам масала, зіра, куркума, часник – за смаком

Інгредієнти для чатні:

  • Обліпиха – 50 г
  • Оцет яблучний – 30 мл
  • Чилі – 10 г
  • Цукор – 70 г
  • Цибуля – 50 г
  • Яблуко – 100 г
  • Часник – 5 г

Приготування:

  1. Відварити легені і зробити з них фарш.
  2. Окремо обсмажити імбир, цибулю, часник, моркву з гарам масала, зірою, куркумою і часником. Додати консервований нут, фарш з легень і горошок.
  3. Готову суміш зі сковорідки викласти порційно в тісто і зробити з них самоси. Обсмажити їх у великій кількості олії.
  4. Для чатні потрібно карамелізувати обліпиху, яблука, часник, цибулю, додати оцет і довести до консистенції сиропу.
  5. Викласти чатні разом з самосами на тарілку.

Страва готова! Смачного!

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: