PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Морозиво з йогурту зі смаком лимона: рецепт від учасника «МастерШеф»

25.08.2021

Як приготувати морозиво з йогурту? Відповідь вам підкаже наш простий рецепт. Дізнайтеся, як зробити морозиво з йогурту  зі смаком лимона в домашніх умовах, у покроковому рецепті  від учасника  «МастерШеф. Професіонали»  Артема Кінаша  в матеріалі.

Більше на тему: Домашнє морозиво: топ-5 простих рецептів

Мороженое из йогурта

Інгредієнти:

  • цукор або цукрова пудра — 200 г
  • лимони — 2 шт.
  • вершки високої жирності — 400 мл
  • йогурт — 200—300 мл

Більше на тему: Як приготувати ванільне морозиво вдома

Приготування:

  1. Зрізати шкірку з лимонів, натерти її на терці, потім вичавити з лимонів сік.
  2. Отриманий сік змішати з цукровою пудрою і тертою цедрою. Залишити до розчинення цукрової пудри.
  3. Добре збити охолоджені вершки. Поступово тонкою цівкою влити йогурт. Весь процес має тривати 2–3 хвилини.
  4. Додати у вершки лимонну суміш частинами. При цьому продовжувати збивати суміш протягом 10 хвилин.
  5. Отриману суміш залишити на дві години в холодильнику.

Більше на тему: Бананове морозиво: рецепт в домашніх умовах

Цей рецепт зручний, бо не передбачає використання спеціальної морозивниці. Для отримання  ніжнішої консистенції потрібно після першої години охолодження збити отриману масу ще кілька разів.

Смачного!

Читайте нас також у Viber і Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: