Морозиво з дині: рецепт від Юри Негрича
У літню спеку ніщо не допомагає так, як смачне морозиво. Завдяки великому вибору сезонних продуктів ми легко можемо приготувати цей холодний смаколик у домашніх умовах. Як же приготувати морозиво з дині? Покроковий рецепт морозива з дині від суперфіналіста «МастерШеф. Професіонали» Юрія Негрича читайте в матеріалі.
Інгредієнти:
- диня — 300 г
- вершки (33% жирності) — 250 мл
- цукор — 150 г
Більше на тему: Шоколадне морозиво: рецепт від Артема Кінаша
Приготування:
- Диню помити, відрізати шматок в 300 г, очистити від кісточок та шкірки і подрібнити в блендері на пюре.
- Вершки збити окремо в мисці до стійких піків, у процесі додаючи цукор.
- У збиті вершки влити пюре з дині. Добре перемішати.
- Налити масу у форми. Повністю не заповнювати, інакше буде довго застигати.
- Поставити в морозильну камеру на ніч.
Смачного!