PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 8 випуск: стир-фрай селера з яловичиною

03.11.2019

У 8 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов Влад Яма, відомий український танцюрист. Влад страшенно не любить селеру і все, що з нею пов’язано. Але Ектор знайшов такі рецепти, які змусять його змінити свою думку! Читайте в матеріалі рецепт стир-фрай селери з яловичиною.

стир фрай

Селера стир-фрай з яловичиною

Складові:

  • Яловичина – 150 г
  • Селера – 150 г
  • Цибуля – 30 г
  • Часник – 15 г
  • Соєвий соус світлий – 15 мл
  • Імбир – 10 г
  • Біле вино – 20 мл
  • Сичуанський перець – 2 г
  • Крохмаль – 15 г
  • Арахіс – 15 г
  • Цукор, сіль

Більше на тему: «Прокинься з Ектором» 8 випуск: рецепт супу із селери з беконом

Приготування:

  1. Замаринувати яловичину в соєвому соусі з білим вином і крохмалем. Порізати її смужками і швидко посмажити на добре прогрітій сковорідці.
  2. На іншій сковорідці посмажити дрібно порізані цибулю, селеру, часник та імбир.
  3. Змішати все в одній сковорідці і викласти на тарілку. Прикрасити арахісом, сичуанським перцем і кунжутом.

Готово! Смачного!

Video: «Прокинься з Ектором» 8 випуск: стир-фрай селера з яловичиною

У 8 випуску Прокинься з Ектором до Ектора Хіменес-Браво прийшов Влад Яма. Рецепт стир-фрай селери з яловичиною - в матеріалі

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: