PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 6 випуск: рецепт десерту з баклажанів

20.10.2019

У 6 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов Григорій Решетник, ведучий романтичного проєкту «Холостяк». Оскільки він дуже не любить баклажани, Ектор вирішив здивувати гостя десертом з баклажанів, який точно сподобається гостю. Рецепт баклажанів у клярі з шоколадним соусом від Ектора Хіменес-Браво – в матеріалі.

баклажан рецепты

Баклажани в клярі з шоколадним соусом

Складові:

  • Баклажан – 1 шт.
  • Борошно – до загустіння
  • Яйця – 3 шт.
  • Цукор – 300 г
  • Кориця – 10 г
  • Лимон – 1 шт.
  • Какао – 75 г
  • Вершки – 300 мл
  • Ягоди – 50 г
  • Мигдаль – 15 г
  • Кедровий горіх – 15 г
  • Соняшникова олія для фритюру

Приготування:

  1. Почистити баклажан і опустити його у фритюр, просмаживши з усіх боків. Готовий баклажан вийняти і замаринувати в цукрі, цедрі лимона і кориці.
  2. Для шоколадного соусу: окремо на вогні змішати вершки з цукром. Коли вони розчиняться – додати какао. Суміш випаровувати до консистенції соусу.
  3. Нарізати баклажан кружечками, виваляти в клярі з борошна та яєць і посмажити. Викласти на серветку, щоб прибрати жир, і посипати цукром з корицею.
  4. Викласти на тарілку спочатку шоколадний соус, а потім слайси баклажана. Прикрасити презентацію ягодами і подрібненими горіхами.

Готово! Смачного!

Video: «Прокинься з Ектором» 6 випуск: рецепт десерту з баклажанів

6 випуск Прокинься з Ектором: до Ектора Хіменес-Браво прийшов Григорій Решетник, ведучий шоу Холостяк. Рецепт десерту з баклажанів - в матеріалі

Більше на тему: «Прокинься з Ектором» 6 випуск: рецепт запечених баклажанів з рубленою яловичиною

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: