PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 5 випуск: рецепт кесадільї з чорною фасолею і оливками

13.10.2019

У 5 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшли Нікіта Добринін  і його обраниця Даша Квіткова. Так як Нікіта не любить оливки, а Даша бобові, Ектор вирішив об’єднати ці інгредієнти і на друге приготувати кесаділью з чорною квасолею. Рецепт кесадільї від Ектора Хіменес-Браво – в матеріалі.

кесадилья

Кесаділья з чорною квасолею

Складові:

  • Сметана – 50 мл
  • Сир Гауда – 50 г
  • Корж тортилья – 1 шт
  • Оливки – 100 г

Для пасти з квасолі:

  • Чорна квасоля – 500 г
  • Цибуля – 100 г
  • Часник – 10 г
  • Кінза – 15 г
  • Зіра – 10 г

Для сальси піко-де-гайо:

  • Томати – 100 г
  • Халапеньйо – 10 г
  • Кінза – 10 г
  • Лук – 80 г
  • Фреш лайма – 30 мл
  • Сіль

Приготування:

  1. Протушкувати варену квасолю з цибулею, часником і перебити їх до консистенції пюре в блендері.
  2. Приготувати сальсу. Дрібно нарізати помідори, перець халапеньйо, кінзу, цибулю, додати сік лайма і перемішати.
  3. Викласти на корж тортильї шарами натертий сир, пюре з квасолі, сальсу і зверху нарізані оливки.
  4. Скласти навпіл і підсмажити на сухій сковороді, поки сир не розплавиться.

Готово! Смачного!

Video: «Прокинься з Ектором» 5 випуск: рецепт кесадільї з чорною фасолею і оливками

5 випуск Прокинься з Ектором до Ектора Хіменес-Браво пришли Нікіта Добринин і Даша Квіткова. Рецепт кесадільї з чорною фасолею і оливками в матеріалі

Більше на тему:«Прокинься з Ектором» 5 випуск: рецепт піти з хумусом та оливками

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: