Салат «Цезар»: рецепт від Єлизавети Фалей

Салат «Цезар» у святкові та в будь-які інші дні доречний на кухні. Він надзвичайно смачний і ситний. У кожної господині є свій особливий секрет приготування! Актриса серіалу «За вітриною» Єлизавета Фалей не виняток. Покроковий рецепт салату «Цезар» від зірки – в матеріалі.

Як приготувати салат Цезар: рецепт покроково

Більше на тему: «Грецький салат»: класичний рецепт приготування від Юрія Негрича

Інгредієнти:

  • листя салату
  • перепелині яйця
  • помідор чері
  • куряча грудка
  • сухарики (попередньо обсмажити їх на грилі)

Приготування:

  1. Відваріть перепелині яйця і добре промийте листя салату.
  2. Листя салату не нарізайте, а рвіть скибочками.
  3. Курячу грудку поставте на гриль.
  4. Скибочки салату викладіть на тарілку. Зверху полийте їх заправкою. Перемішайте.
  5. Наріжте помідори і розмістіть на тарілку разом з перепелиними яйцями.
  6. Останній найважливіший крок. Викладіть зверху курячу грудку і додайте у салат сухарики.

Більше на тему: Салат з маринованих маслюків: рецепт від «Страва честі»

Соус

Інгредієнти:

  • сіль – дрібка
  • яйце – 1 шт.
  • оливкова олія – ​​100 мл
  • лимон – 1 ст. л.
  • майонез – легкий
  • гірчиця – 1 ст. л.
  • часник – 1 зубчик

Приготування:

  1. У яйце додати оливкову олію і дрібку солі, перемішати все в блендері.
  2. Отриману суміш доповнити лимоном, гірчицею, зубчиком часнику. Добавте  трохи легкого майонезу.
  3. Добре перемішайте соус.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: