PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Сорбет із банана: рецепт приготування в домашніх умовах від Артема Кінаша

05.06.2019

Як приготувати банановий сорбет? Саме він найкраще допоможе охолодитися в літню спеку. Приготований зі стиглих, солодких бананів, освіжаючої м’яти і лимона такий десерт точно буде вам до смаку. Плюс – у десерті немає цукру, а значить, і немає зайвих калорій! Читайте покроковий рецепт бананового сорбета  від учасника  «МастерШеф. Професіонали»  Артема Кінаша в нашому матеріалі.

Більше на тему: Як приготувати сорбет: топ-10 рецептів в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • банан – 4 шт.
  • лимон – 0,5 шт.
  • вода – 50 г
  • кілька гілочок свіжої м’яти

Спосіб приготування:

  1. Банани очистити від шкірки і нарізати кружечками.
  2. Перебити банани блендером, додати воду, листочки м’яти і порізану шматочками половинку лимона. Перебити до однорідності.
  3. Перелити масу в контейнер. Поставити в морозилку на 1 годину, дістати, перемішати і повернути заморожувати. Повторюємо процедуру 4–5 разів і ставимо в морозилку на ніч.

Більше на тему: Персиковий сорбет: рецепт в домашніх умовах

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ