PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci5hZHRlbGxpZ2VudC5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4xMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Персиковий сорбет: рецепт в домашніх умовах

14.06.2018

Персиковий сорбет – це освіжаючий ефект, легка текстура і ніжний аромат білого вина та м’яти. Зізнайтеся, захотіли його скуштувати? Приготувати персиковий сорбет вдома не складе ніяких труднощів! Плюс – аби зробити його знадобитися зовсім мало інгредієнтів. Читайте покроковий рецепт персикового сорбета в нашому матеріалі.

Читайте також: Як приготувати сорбет: топ-10 рецептів в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • 1 кг персиків
  • 1 склянка цукру
  • 0,5 мл білого вина
  • 200 г води
  • кілька гілочок м’яти

Спосіб приготування:

  1. У каструлі змішати воду, вино, цукор та очищені від шкірки персики. Помішуючи, гріти на маленькому вогні, до повного розчинення цукру
  2. Зняти з вогню, додати листочки м’яти
  3. Накрити кришкою і залишити на одну годину
  4. Перебити блендером до однорідного стану та процідити через сито
  5. Перелити масу в контейнер, поставте в морозилку на 1 годину, потім дістаньте, перемішайте і поставте назад заморожувати. Повторіть процедуру 3-4 рази і поставте заморожуватися на 6-8 годин.

Читайте також: Вишневий сорбет: рецепт в домашніх умовах

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: