Выпуск 6 | 14.04.2019 | Сезон 1

Дивіться онлайн програму Страва честі випуск 6 від 14.04.2019. Ведучий Юрій Ковриженко продовжує дивувати вас незвичними стравами і відкривати незнану українську кухню. Він доводить, що наша кухня не гірша за французьку і нам теж є чим похизуватись перед європейцями.

У сьогоднішньому випуску проекту Страва честі ви побачите, як Юрій Ковриженко вирушить на Полтавщину, щоб дізнатися секрети приготування дичини. А також потрапить на полювання на дикого зайця і приготує ресторанну страву із впольованої дичини.

Дичина – дуже специфічний продукт. В ресторанах складно знайти цю страву – м’ясо дичини дуже жорстке і має своєрідний запах, тому працювати з ним вміє не кожна хазяйка. Тож сьогодні Юрій Ковриженко поїде в село Нова Знам’янка, де зустрінеться відразу із двома господинями – Світланою і Наталею – вони обидві дружини мисливців, а тому знають, як готувати дичину не з чуток. Разом із Юрієм вони приготують качку в гарбузові з овочами за унікальним рецептом.

Оскільки Юрій вже завітав до мисливської родини, то піти разом з чоловіками на полювання на дикого зайця для нього – справа честі. А завдяки пересувній кухні на колесах, можна відразу приготувати впольованого зайця просто в лісі. Разом із чоловіками-мисливцями Юрій Ковриженко приготує ресторанну страву – мітболи в сирно-вершковому соусі – це і буде його страва честі. Такого шедевру з дичини жінки мисливців ще не бачили.

Не пропустіть програму Страва честі 2019 випуск 6 від 14.04.2019 на офіційному сайті телеканалу СТБ!

Дивитися онлайн: Страва честі 5 випуск

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: