МастерШеф

Морквяний пиріг: рецепт від Володимира Ярославського

Морквяний пиріг – корисна страва, яку можна приготувати без особливих зусиль. Суддя «МастерШеф. Битва сезонів» Володимир Ярославський любить використовувати цей рецепт і в піст! Професіонал поділився кількома секретами його приготування, щоб досягти збалансованого смаку. Покроковий рецепт морквяного пирога читайте в матеріалі.  

Як приготувати морквяний пиріг: рецепт покроково

Більше на тему: Банановий пиріг: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Інгредієнти:

  • морква – 400 г
  • горіх волоський підсушений (можна і фундук) –170 г
  • фінік – 300 г
  • вівсянка – 150 г 
  • кокосова або інша олія без запаху – 110 мл
  • кориця 

Спосіб приготування:

  1. Тремо моркву на дуже дрібній тертці.
  2. Додаємо очищені горіхи.
  3. Фініки очищаємо від кісточки і подрібнюємо (найкраще ножем).
  4. Вівсянку (пластівці) подрібнюємо у блендері на борошно.
  5. Змішуємо все в мисці, заправляємо теплою кокосовою олією, перемішуємо, викладаємо у форму. 
  6. Запікаємо у фользі за температури 180°C приблизно 30 хвилин.
  7. Охолоджуємо і подаємо, як вам подобається: просто як пиріг або з сорбетом, морозивом чи іншим сироїдним кремом.

Смачного!

Більше на тему: Гарбузовий пиріг у глазурі: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Читайте нас також у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: