Володимир Ярославський народився у Білорусі. Цікавитися кухнею почав ще в дитинстві. З 11 років він вже експериментував з кулінарією.
Батько Володимира звернув увагу на захоплення сина і зрозумів, що з цього може щось вийти. Він же і допоміг майбутньому кухареві у виборі профільного навчального закладу.
Паралельно з навчанням у Полтавському технікумі харчових технологій Володимир встигав працювати за фахом. А першу роботу в ресторані він отримав у 17 років.
Уже з дипломом Володимир встигає попрацювати не тільки в місцевих закладах, а й далеко за межами батьківщини. Крім того, отримавши достатньо досвіду, він не переставав навчатися: стажувався у ресторанах, які входять у список гіда Michelin і The world’s 50 best restaurants, в ОАЕ, США, Іспанії, Великій Британії, Італії.
Додаткову кулінарну освіту здобував у Paul Bocuse Institut у Франції. Володимир — постійний учасник фестивалю Chef’s week і спікер міжнародних конгресів шеф-кухарів Creative Chef’s Summit, Chef Congress Fontegro, InRestFest.
Володимир Ярославський є одним із 25 найкращих шеф-кухарів України за версією Фокус-лістингу 2011 року. Зараз Володимир — шеф-кухар, керуючий і співвласник ресторанів «Lucky» та «Chef’s Table», бренд-шеф магазину «Good Wine».