Гарбузово-апельсиновий крамбл від Максима Пустовіта
01.03.2019
Гарбузово-апельсиновий крамбл звучить як щось незвичайне, і на смак цей десерт дійсно такий. Але його можна запросто приготувати в домашніх умовах. Покроковий рецепт приготування гарбузово-апельсинового крамбла від учасника «МастерШеф»-8 Максима Пустовіта знайдете в матеріалі.
Інгредієнти (на 2 порції):
- Гарбуз — 500 г
- Апельсин — 2 шт.
- Цукор — 120 г
- Мигдаль — 50 г
Більше на тему: Дієтичні пончики від Сержика Файного
Приготування:
- Гарбуз почистити і нарізати невеликими кубиками.
- Цедру одного апельсина зняти (вона потрібна буде пізніше) і відокремити м’якоть двох апельсинів. Сік, який виділився, залишити.
- Гарбуз, м’якоть апельсинів і сік помістити на сковороду, додати 60 г цукру і виварювати близько 20 хвилин на слабкому вогні, щоб рідина повністю випарувалася.
- У блендер помістити просушений мигдаль, цукрову пудру і цедру апельсина (повинна вийти крихта, але не пудра!).
- Викласти гарбуз у формочки і зверху засипати мигдально-цукровою крихтою, зверху з пульверизатора скропити трохи водою і поставити запікатися на 25–30 хвилин при 180 градусах.
- Коли десерт охолоне, можна подавати на стіл.
Смачного!