Равіолі з коропом від Івана Мілановича
31.01.2019
Равіолі з коропом у соусі з бринзи і маку — страва, яка точно вразить ваші смакові рецептори! Переможець «МастерШеф»-8 Іван Міланович розповів, як приготувати цю смакоту вдома. Докладний рецепт знайдете в матеріалі.
Інгредієнти:
Для тіста:
- Семола — 175 г
- Борошно пшеничне — 75 г
- Яйця — 2 шт.
- Жовток — 2 шт.
- Оливкова олія — 20 г
- Тепла вода — 15—20 г
Для начинки:
- Короп — 1 кг
- Сало — 70—100 г
- Цибулина — ½ шт.
- Олія оливкова
- Сіль
- Перець
Для соусу:
- Вершки 20% — 200 г
- Бринза — 70—100 г
- Мак — 50—70 г
- Сіль
- Цукор
- Перець
Більше на тему: Керівник проекту «МастерШеф. Професіонали» про зйомки нового шоу в 2019 році
Приготування:
- Усе перемішати і замісити тісто. Якщо яйця великі, може вийти рідкувате. У такому випадку потрібно домісити борошном. Має вийти туге тісто. Замотати плівкою і дати настоятися у холодильнику (20—30 хвилин).
- Розкатати до напівпрозорого стану. Вирізати кружальця. Наповнити начинкою і сформувати форму, яка більше подобається. Щоб краще склеювалися краї, можна змастити білком.
- Коропа розібрати, відокремити філе. Перебити блендером із половиною цибулини і невеликою кількістю сала, трохи підсоленого, щоб не було сухим. Можна додати трохи води, тоді начинка буде соковитішою. Спеції за смаком.
- Мак трохи підсушити на сковороді. Більшу частину дрібно перебити (можна використовувати кавомолку). Так мак віддасть увесь свій аромат. Для текстури трохи залишити цілий мак.
- Вершки з бринзою довести до кипіння на маленькому вогні. Ввести мак і поварити декілька хвилин. Спеції за смаком. Можна додати дрібку цукру і перцю.
Смачного!