МастерШеф

Равіолі з коропом від Івана Мілановича

Равіолі з коропом у соусі з бринзи і маку — страва, яка точно вразить ваші смакові рецептори! Переможець «МастерШеф»-8 Іван Міланович розповів, як приготувати цю смакоту вдома. Докладний рецепт знайдете в матеріалі.

iStock-511516540

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Семола — 175 г
  • Борошно пшеничне — 75 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Жовток — 2 шт.
  • Оливкова олія — ​​20 г
  • Тепла вода — 15—20 г

Для начинки:

  • Короп — 1 кг
  • Сало — 70—100 г
  • Цибулина — ½ шт.
  • Олія оливкова
  • Сіль
  • Перець

Для соусу:

  • Вершки 20% — 200 г
  • Бринза — 70—100 г
  • Мак — 50—70 г
  • Сіль
  • Цукор
  • Перець

Більше на тему: Керівник проекту «МастерШеф. Професіонали» про зйомки нового шоу в 2019 році

Приготування:

  1. Усе перемішати і замісити тісто. Якщо яйця великі, може вийти рідкувате. У такому випадку потрібно домісити борошном. Має вийти туге тісто. Замотати плівкою і дати настоятися у холодильнику (20—30 хвилин).
  2. Розкатати до напівпрозорого стану. Вирізати кружальця. Наповнити начинкою і сформувати форму, яка більше подобається. Щоб краще склеювалися краї, можна змастити білком.
  3. Коропа розібрати, відокремити філе. Перебити блендером із половиною цибулини і невеликою кількістю сала, трохи підсоленого, щоб не було сухим. Можна додати трохи води, тоді начинка буде соковитішою. Спеції за смаком.
  4. Мак трохи підсушити на сковороді. Більшу частину дрібно перебити (можна використовувати кавомолку). Так мак віддасть увесь свій аромат. Для текстури трохи залишити цілий мак.
  5. Вершки з бринзою довести до кипіння на маленькому вогні. Ввести мак і поварити декілька хвилин. Спеції за смаком. Можна додати дрібку цукру і перцю.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також
banijay logo

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: