Секрети приготування десерту крамбл із замороженими ягодами та морозивом
Якщо ти хочеш приготувати десерт, але у тебе зовсім немає часу, аби заходитись із тістом — запікай ягідний крамбл. Цей смачний десерт не тільки простий у приготуванні, але й вельми апетитний. Крамбл подають гарячим, прикрашаючи його кулькою морозива.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт ванільної панакоти.
Інгредієнти для салату (Всі продукти були придбані в МЕТRО):
• 500 г ягід;
• 2 ст. л. крохмалю
• 70 г цукру + 2 ст.л. цукру для присипки
• 150 г борошна
• 100 г вершкового масла (Акційна ціна від МЕTRO: 14,50 грн/200гр)
• 40 г горіхів і насіння
• 40 г вівсяних пластівців (Акційна ціна від МЕTRO: 7,10 грн/400гр)
• щіпка кориці 2 ст. л. цукрової пудри
• морозива 4-5 кульок (Акційна ціна від МЕTRO: 34,90 грн/700гр)
Приготування:
1. Змастити керамічну або скляну форму вершковим маслом і присипати 2 ст.л. цукру.
2.Розморозьте ягоди, дайте стекти соку на ситі. Найкраще брати малину, ожину і полуницю. Розподіліть по формі для випічки і рівномірно присипте крохмалем через сито. Він вбере в себе зайву вологу з ягід.
3. Подрібніть ножем холодне вершкове масло, присипте борошном з сита до повного з’єднання, додайте горіхи, вівсяні пластівці, цукор і швидко замісить тісто. Воно повинно перетворитьсь на крихту. Розігрійте духовку до 170-175 ° C.
4. Посипте ягоди корицею, викладіть на них борошняну масу. Випікайте крамбл 20 або більше хвилин до рум’яної скоринки. В останні п’ять хвилин перемкніть на режим «Гриль» 200 градусів за бажанням.
5. Подаючи, прикрасьте крамбл цукровою пудрою, кулькою морозива і листочками м’яти.