МастерШеф

Секрет печива «Дамські пальчики» від Вікторії Козіс

shutterstock_305978645 (1)

Інгредієнти (Всі продукти були придбані в METRO):
Акційні пропозиції від METRO

• 150 г вершкового масла
• 1 ст. води
• 1,5 ст. борошна
• 0,5 ч. л. солі
• 4-5 яєць
• 0,5 л вершків
• 1,5 ст. цукрової пудри, какао

Button-METRO-card-32

Приготування:
1. Робимо заварне тісто в ронделі або в невеличкій каструлі. Доводимо до кипіння воду, масло, сіль. Не перестаючи перемішувати, всипаємо борошно і варимо 2-3 хвилини.
2. Коли тісто охолоне, вводимо по одному яйця, добре вимішуючи. Кондитерським мішком з тоненькою насадкою робимо довгі смужки (у формі дамського пальчика).
3. Деко застеліть кондитерським папером і випікайте «пальчики» 15- 20 хвилин.
4. Духовку не відкривати, щоб тісто не «здулося».
5. Крем: вершки збити з цукровою пудрою, можна додати лимонний сік і цедру.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Читайте также
banijay logo

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: