МастерШеф

Секрет львівського сирника від Івана Третяка

shutterstock_218532949 (1)

Всі продукти були придбані в МЕТRО
Інгредієнти:
Тісто для основи:
• 400 грамів борошна
• 4 жовтка
• 200 грамів маргарину
• 3 чайних ложки какао
• 2 чайних ложки порошку до печива
• 100 грамів цукру.

Сиркова маса:
• 1 кг сиру Акційна ціна в MERTO 9,80 грн/200г
• 9 яєць
• 400 грамів цукрової пудри
• 250 грамів масла (Акційна ціна в в MERTO 12.50 грн/200г)

• 10 грамів родзинок
• 3 столові ложки манної крупи
• Сік одного лимона.

Button-METRO-card-32

Спосіб приготування:
1. Жовтки збити з цукром і додати топлений маргарин.
2. Усі сухі інгредієнти змішати і висипати в жовткову масу. Замісити тісто і розділити на дві частини. Відставити його на годину і замісити сирну масу.
3. Сир перемолоти в м’ясорубці.
4. В окремій ємності збити білки з цукром, додати жовтки. Цю масу виливаємо до сиру і додаємо сік лимона, родзинки і масло, розтоплене до кімнатної температури. Все добре перемішуємо.
5. Формуємо сирник. На дно форми викладаємо одну частину тіста, на нього — сирну масу, і все це затираємо другою частиною тіста на тертці.
6. Сирник запікаємо при температурі 180 градусів протягом однієї години. Смачного!

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Читайте также
banijay logo

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: