Секрет гарбузово-печінкового крем-супу від Дмитра Павлюкова
Учасник шоу «МастерШеф» Діма Павлюков розповів, як приготувати смачний і ароматний суп для сімейної вечері.
Всі продукти були придбані в МЕТRО
Інгредієнти:
• Гарбуз — 700 г (Акційна ціна в MERTO 3,99 грн/1кг)
• Куряча печінка — 400 г
• Морква велика — 1 шт.
• Цибуля — 2 шт.
• Вершки — 150 г
Приготування:
1. Очистити гарбуз, нарізати кубиками.
2. Відварити гарбуз в підсоленій воді (вода на 2 пальці повинна покривати гарбуз).
3. Курячу печінку смажимо з цибулею та морквою. Додаємо вершки.
4. Посмажену печінку з цибулею та морквою висипати у гарбуз і подрібнити блендером.
5. Додати чорний перець, сушену петрушку і кріп.
Суп готовий! Смачного!