PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0id3d3LnN0Yi51YS9tYXN0ZXJjaGVmIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Секрети приготування десерту крамбл із замороженими ягодами та морозивом

01.10.2015

Якщо ти хочеш приготувати десерт, але у тебе зовсім немає часу, аби заходитись із тістом – запікай ягідний крамбл. Цей смачний десерт не тільки простий у приготуванні, але й вельми апетитний. Крамбл подають гарячим, прикрашаючи його кулькою морозива.

Інгредієнти для салату (Всі продукти були придбані в МЕТRО):

• 500 г ягід;

• 2 ст. л. крохмалю

• 70 г цукру + 2 ст.л. цукру для присипки

• 150 г борошна

• 100 г вершкового масла (Акційна ціна від МЕTRO: 14,50 грн/200гр)

• 40 г горіхів і насіння

• 40 г вівсяних пластівців (Акційна ціна від МЕTRO: 7,10 грн/400гр)

• щіпка кориці 2 ст. л. цукрової пудри

• морозива 4-5 кульок (Акційна ціна від МЕTRO: 34,90 грн/700гр)

Приготування:

1. Змастити керамічну або скляну форму вершковим маслом і присипати 2 ст.л. цукру.

2.Розморозьте ягоди, дайте стекти соку на ситі. Найкраще брати малину, ожину і полуницю. Розподіліть по формі для випічки і рівномірно присипте крохмалем через сито. Він вбере в себе зайву вологу з ягід.

3. Подрібніть ножем холодне вершкове масло, присипте борошном з сита до повного з’єднання, додайте горіхи, вівсяні пластівці, цукор і швидко замісить тісто. Воно повинно перетворитьсь на крихту. Розігрійте духовку до 170-175 ° C.

4. Посипте ягоди корицею, викладіть на них борошняну масу. Випікайте крамбл 20 або більше хвилин до рум’яної скоринки. В останні п’ять хвилин перемкніть на режим «Гриль» 200 градусів за бажанням.

5. Подаючи, прикрасьте крамбл цукровою пудрою, кулькою морозива і листочками м’яти.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

banijay logo

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: