МастерШеф

Секрети риби Сібас запеченої з розмарином від Тетяни Литвинової

17

Подається з пюре з зеленого горошку, соусом сабайон і цибулею порей у фритюрі.

Інгредієнти для салату (Всі продукти були придбані в МЕТRО):
• Філе сібаса 1 шт

• Зелений горошок 150 гр

• Вершки 18% 100 мл

• Часникова сіль за смаком

• Оливкова олія 1 ст.л. (Акційна ціна від МЕTRO: 159,90 грн/1л)

• 2 гілочки розмарину

• Порей 50 гр

• Масло соняшникове (для фритюру) 150 мл (Акційна ціна від МЕTRO: 25,90 грн/900мл)

• Крохмаль 30 гр

• Щіпка дрібної солі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт риби Сібас запеченої з розмарином від Тетяни Литвинової.


Для соусу сабайон

• 3 жовтки

• 50 мл білого столового вина або мадери

• Сік лимона 1 ст.л

• Цедра ¼ частини лимона

• Сіль щіпка

• Цукор щіпка

• Вода ½ склянки

 

 

 

22

1. Відокремити філе сібаса.33
2. Посолити, поперчити, змастити оливковою олією.44
3. Викласти на фольгу, шкіркою вгору на розмарин.55
4. Краї фольги щільно загорнути. Запікати в добре розігрітій духовці 15 хв.88
5. Тим часом пробланшуйте зелений горошок 2 хв у киплячій воді та одразу обдайте холодною водою для того, щоб зберегти яскраво-зелений колір.10
6. У чашу блендера викладіть горошок, посоліть часниковою сіллю і налийте туди ж вершки. Подрібніть. 12
7. Нагрійте рослинне масло. Наріжте блідо зелену частину цибулі порей півкільцями товщиною 0,5 мм, присипте крохмалем
.99
8. Опустіть на 2 хв у киплячу олію в ситі. Коли воно досягне золотистого кольору, викладіть його на серветку
.11
9. Приготування соусу:
Поставте воду для парової бані. В окремій мисці розтерти жовтки, цукор, цедру лимона.18
10. Поставити на вогонь і підливайте столове вино 1 / 2ст, а потім 1/4 склянки кип’яченої води з лимонним соком.
13
11.Готуйте на паровій бані, постійно збивайте соус вінчиком, поки він не загустіє і не перетвориться на піну. Також його можна подавати до овочевих пудингів, цвітній капусті, артишоку і спаржі. (на жаль він не зберігається, тому подавати його треба відразу після приготування)16
12. Готуємо страву до подачі:
Викладіть пюре через кулінарне кільце, на нього викладіть філе риби, так щоб хвостик був на пюре. Цибулю порей смажену у фритюрі викладіть гіркою зверху на рибу. Поруч налийте соус.17

Смачного!

Video: Секрети риби Сібас запеченої з розмарином від Тетяни Литвинової

Секрети риби Сібас запеченої з розмарином від Тетяни Литвинової

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Читайте также
banijay logo

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: