МастерШеф Діти

Літній салат з полуницею і фенхелем від Жені Клопотенко

Ліза Глинська вже розповідала в шоу «Все буде смачно!», як вибрати якісну полуницю і приготувати з неї десяток смачних страв. Інший переможець шоу «МастерШеф» Євген Клопотенко теж не зміг залишити без уваги головний інгредієнт червня: «Використовувати полуницю з базиліком, з бальзаміком, з чилі – це вчорашній день. Я спробував полуниця з фенхелем, і тепер закоханий у цей салат і поєднання смаку. Фенхель і полуниця – те, що потрібно на початку літа».

165-Salat-s-klubnikoi-i-fenhelem-752x440

Інгредієнти на 1 порцію:

полуниця – 70 г

фенхель (корінь) – 100 г

оливкова олія – для заправки

перець чилі – за смаком

бальзамічний оцет

Готуємо салат з полуницею і фенхелем:

1. Фенхель нарізаємо на середні слайси. Полуницю нарізаємо також на середні слайси.

2. У мисці змішуємо оливкову олію, сіль і трохи перцю чилі і додаємо основну начинку з фенхелем і полуницею.

3. Додаємо пару крапель бальзамічного оцту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: