МастерШеф Діти

Грецький суп для дітей від Євгена Клопотенко

Переможець шоу «МастерШеф» Євген Клопотенко мріє змінити систему харчування в українських школах. Експериментуючи на кухні, кулінар підшукує страви, які були би смачними і корисними для дітей. Його недавня знахідка – грецький суп Авголемоно. «Крутість Авголемоно в тому, що воно підійде діткам, любителям бульйонів і легкої кислинки», – каже Женя.

126-sup-avgolemono-752x440

морква — 100 г

корінь селери — 100 г

стегно куряче — 1 шт.

жовтки — 2 шт.

сік лимона — 1 шт.

C49A5047 new2

Готуємо грецький суп Авголемоно:

1. Моркву і корінь селери натираємо на крупній тертці, куряче стегно відправляємо варитися, але попередньо знімаємо шкірку. До стегна додаємо моркву і селеру. Варимо 30 хвилин.

2. М’ясо виймаємо з бульйону, розбираємо на волокна. Відправляємо назад у бульйон.

3. Два жовтки та сік лимона збиваємо і вливаємо тонким струмком у бульйон, помішуючи.

4. Вимикаємо вогонь, закриваємо кришку на 15 хвилин, даємо супу настоятися. Прикрашаємо нарізаним стеблом селери за бажанням.

Дивіться випуск шоу МастерШеф Діти 2 за участю Євгена Клопотенко прямо зараз:

Video: Как приготовить греческий суп Авголемоно?

Смотрите рецепт греческого супа Авголемоно для детей по рецепту Евгения Клопотенко на сайте кулинарного проекта МастерШеф Дети!

Video: Как приготовить греческий суп Авголемоно?

Смотрите рецепт греческого супа Авголемоно для детей по рецепту Евгения Клопотенко на сайте кулинарного проекта МастерШеф Дети!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: