Маленькі кухарі влаштували фестиваль вуличної їжі
Зазвичай юні кулінари проекту «МастерШеф Діти» починають з того, що заходять у знімальний павільйон. Однак цього разу судді відправили їх відразу до торгівельного центру, щоб влаштувати там ярмарок вуличної їжі…
Поява юних кулінарних зірок…
…не могла не привернути уваги відвідувачів торгівельного центру.
Вулична їжа, як пояснили судді, це не те ж саме, що їжа проста і банальна. Тому юним кулінарам заборонили готувати гамбургери та картоплю у фритюрі.
Червона команда вирішила робити буріто, німецькі гарячі булочки, шоколадний мус і картоплю по–селянськи. Однак Антон сказав, що останній пункт – занадто просто. Хлопчик взявся готувати салат з карамелізованими цукіні і азіатським соусом. Крім того, Софія стала за плиту, щоб випікати завжди виграшні капкейки. І Ектор оцінив їх під час свого обходу…
…а ось Данило Ківа шокував Ектора тим, що зібрався подавати відвідувачам торгівельного центру страви з сирої куркою.
“Зараз усе доробимо, – запевнив Антон. – Все буде добре…”
Тим часом червона команда працювала так, ніби в розпорядженні був цілий тиждень. “Зефірка” повільно різав курку…
…а Настя, коли ще нічого не було готово, вирішила написати меню.
Атмосфера на кухні була напруженою, тому що з усіх сторін на юних кулінарів витріщалися роззяви, які знімали процес на свої камери…
Людей навколо дійсно зібралося дуже багато…
І коли настав час продавати наготований стріт–фуд, відвідувачі торгівельного центру скупили весь асортимент буквально за 15 хвилин, не шкодуючи віддавати за їжу тройну ціну.
При підрахунку кас з’ясувалося, що червона команда заробила 2033 гривні, а синя – 4527. Від радості Данило кинувся в обійми Антона – та й так, що ледве його не завалив.
“Відразу видно: сині – це ресторан, а команда червоних – чебуречна у Зіни…” – резюмував Вова.
Капітан червоної команди Настя прийняла рішення надіти чорний фартух на “Зефірку“.