PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvZG9icmUiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg0K

Равіолі зі шпинатом: рецепт Олі Полякової

29.07.2021

Оля Полякова окрім кар’єри співачки встигає займатися вихованням двох дітей і веденням господарства. Також вона регулярно тішить своїх рідних смачними стравами! Одна з них – традиційні італійські равіолі зі шпинатом!

Інгредієнти:

  • Борошно – 400 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Шпинат – 300 г
  • Шавлія – ​​150 г
  • Оливкова олія – ​​3 ст. л.
  • Рікота – 200 г
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Зелена цибуля – за смаком

Читайте також: Домашнє морозиво: рецепт з апельсиновим сиропом

Приготування:

  1. Подрібнюємо у блендері шпинат із невеликою кількістю води.
  2. У борошно додаємо сіль, яйця, подрібнений шпинат, оливкову олію.
  3. Вимішуємо круте тісто. Залишаємо його в холодильнику на 20 хвилин.
  4. Розминаємо виделкою рікоту.
  5. Дрібно ріжемо цибулю, шавлію, часник.
  6. Збиваємо вершки до стійких піків.
  7. Змішуємо зелень з рікотою, вмішуємо вершки.
  8. Розкачуємо тонко тісто, ріжемо його на смужки 6-7 см завширшки. Змащуємо тісто збитим жовтком.
  9. Викладаємо на тісто начинку, зверху накриваємо ще однією смужкою тіста і формуємо равіолі.
  10. Варимо равіолі в підсоленій воді з додаванням оливкової олії. Знімаємо через хвилину після закипання.
  11. Подаємо з соусом, який готуємо на сковороді з оливкової олії і вершкового масла, подрібненого часнику і шавлії.

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Video: Равіолі зі шпинатом: рецепт Олі Полякової

Равіолі зі шпинатом від Олі Полякової обов'язково порадують вас і ваших близькому. Хутчіш читайте рецепт

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: