Все буде добре

Рецепт млинцевої запіканки від Ектора Хіменеса-Браво

Ви з нетерпінням чекали свята Масляної, щоб спробувати якийсь новий рецепт млинців? Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво навчить готувати млинцеву солону запіканку, яка стане чудовою альтернативою звичним млинцям. Читайте рецепт млинцевої запіканки просто зараз!

Більше на тему: Рецепт млинців на Масляну з солоною або солодкою начинкою

iStock-492817271

Складові:

  • Борошно – 250 г
  • Вода – 300 мл
  • Масло вершкове – 2 ст. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Молоко – 300 мл
  • Яйця – 2 шт.
  • Сир твердий – 50 г
  • Шпинат – 300 г

Складові для начинки:

  • Олія соняшникова  50 г
  • Печериці – 500 г
  • Цибуля – 2 шт.
  • Часник – 1 шт.
  • Листя чебрецю – 100 г

Складові для соусу бешамель:

  • Молоко – 400 мл
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець за смаком – 10 г
  • Цибуля – 0,5 шт.
  • Масло – 50 г

Більше на тему: Рецепт картопляних млинців на Масляну з припіком із грибів

Приготування грибної начинки

  1. Нарізати дрібними кубиками гриби, цибулю й часник. У пательні розігріти олію та обсмажити в ній часник.
  2. Додати гриби, лавровий лист і цибулю. Коли гриби пустять сік, покласти подрібнений чебрець, сіль та чорний перець. Перемішати й зняти з вогню. Охолодити.

блинная начинка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приготування соусу бешамель

  1. Борошно підсмажити на вершковому маслі до легкого кремового відтінку. У молоко додати половинку лаврового листа, чорний перець і цибулю.
  2. Змішати суміш з молоком. Готувати до загустіння.

бешамель

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приготування млинцевої запіканки:

  1. У гриби додати 3 ст. л. соусу бешамель і перемішати. Млинець змастити соусом, зверху викласти грибну начинку й розподілити її рівним шаром по всій поверхні млинця, трохи не доходячи до країв.
  2. Загорнути млинець рулетом. Нарізати отриманий рулет порційними шматочками шириною близько 3 см.
  3. У пательні розігріти оливкову олію та смажити в ній кілька секунд шпинат.
  4. Викласти шпинат на вогнетривку тарілку, зверху покласти шматочки млинцевого ролу. Поливати рол соусом бешамель і посипати тертим сиром.
  5. Покласти рол в розігріту до 220 °С духовку і залишити, поки сир не стане золотистим.

блинная запеканка

 

блинные роллы

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: