Грецький салат «Афіни» від кулінара Вінченцо Барби
Любите страви з печінки, але не знаєте, як приготувати її, щоб вона була м’якою і ніжною? Кулінарний експерт Вінченцо Барба готовий поділитися своїми секретами, щоб ви ще довго насолоджувалися цим смачним і неймовірно корисним продуктом.
Інгредієнти для салату:
Варений буряк – 200 г
Куряча печінка – 350 г
Волоські горіхи – 200 г
Листя салату – 100 г
Інгредієнти для соусу:
Оливкова олія – 100 г
Кунжут – 1 ст. л.
Сік лимона – 50 г
Гірчиця – 1 ч. л.
Зелень для прикраси – чебрець, базилік
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легкий весняний салат зі шпинатом і персиком для гарного настрою.
Приготування:
Зварити буряк і посмажити печінку. Варений буряк нарізати кубиками, смажену печінку – соломкою, волоські горішки подрібнити. Листя салату порвати на великі шматочки. Викласти всі інгредієнти шарами.
Потім змішати рослинне масло з лимонним соком і кунжутом, додати гірчицю, сіль і перець за смаком. Готовим соусом полити салат. Зверху прикрасити чебрецем або базиліком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайська бита курка бань-бань в кисло-солодкому соусі.
Смачного!