Зважені та щасливі

Гарбузовий чизкейк: рецепт від Мирослави Ульяніної

Ведуча проекту «Зважені та щасливі»-8 Мирослава Ульяніна не їсть випічку, але іноді може посмакувати сироїдними (так званими raw) солодощами. До таких належать ті, що не містять цукру, борошна та яєць. Цукор — не корисний для організму продукт. Проте, це не означає, що десерти потрібно виключити з раціону правильного харчування. Королева смузі пропонує гарбузовий чизкейк, рецепт якого читайте в матеріалі.

Чизкейк с тыквой

Чизкейк — досить популярний десерт, із ніжною сирною текстурою. Варіантів класичного рецепту досить багато. А от щодо способів приготування такої смачної страви для прихильників здорового способу життя – майже не знайти.

Більше на тему: Зелений салат із гарбузом: рецепт від Мирослави Ульяніної

Мирослава Ульяніна поділилася унікальним рецептом чизкейку з гарбузом, який можна з легкістю приготувати вдома. Всі інгредієнти — це продукти здорового харчування. Тому такі солодощі можна вживати під час дієти та схуднення.

Інгредієнти для основи:

  •         сушений мигдаль
  •         сира зелена гречка
  •         фінік
  •         кориця
  •         гімалайська сіль

Мирослава Ульянина

Інгредієнти для ніжної кремоподібної частини:

  •         сирий гарбуз
  •         кокосове молоко
  •         кеш’ю
  •         кориця
  •         мускатний горіх
  •         імбир
  •         мед, кленовий сироп або сироп агави – за бажанням, якщо хочете підсолодити

Часто до таких рецептів додають кокосову олію або какао-масло.

Більше на тему: З чого почати худнути – розповіла Мирослава Ульяніна

«Особисто я не додаю, адже з ними страва видається надто жирною та важкою.  Мені подобаються максимально легкі, ненав’язливі смаки», – зауважила Мирослава Ульяніна.

Спосіб приготування:

  1. Обидва шари інгредієнтів окремо збийте у блендері. Спочатку основа. Вона буде більш хрумка, з ароматом кориці. Секретом ведучої є додавання на цьому етапі гімалайської солі. Це здивує вас багатоманітними відтінками смаку.
  2. Викладіть готову суміш у форму і поставте у морозилку.
  3. Одразу беріться за другу частину – найсмачнішу і гарбузову! Цей шар має бути кремоподібний, тому збивайте всі інгредієнти у потужному блендері.
    Важливо: гарбуз брати сирий, а кешью — попередньо замочені у воді.
    Горіхи оптимально замочити на ніч, щоби вони розм’якли та позбулися фітінових кислот. Останні наявні у будь-якому горіхові та насінні і заважають засвоєнню вітамінів із них.
  4. Готовий гарбузово-кокосовий мус викладайте на основу, яка уже встигне трохи захолонути у морозилці.
  5. Уже готовий чизкейк поставте у морозилку на кілька годин.
  6. Перед тим, як ласувати, дістаньте чизкейк з морозилки, аби він набув кімнатної температури.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Дякуємо!

Тепер редактори знають.