Печеня з курки в горщиках – рецепт від дієтолога Світлани Фус
Інгредієнти:
Куряче філе -120 грам (у сирому вигляді)
Морква – 30 г
Ріпчаста цибуля – 30 г
Корінь селери -30 г
Гриби – 40 г
Олія оливкова – 10 г
Вода – 60 г
Лавровий лист – за смаком
Часник – 1 зубчик
Чорний мелений перець – за смаком
Морська сіль – за смаком
Можна додати натуральні висушені або свіжі трави за смаком.
Спосіб приготування:
1. Моркву і селеру соломкою, цибулю півкільцями – пригасити на оливковій олії.
2. Куряче філе нарізати.
3. Все з’єднати в мисці, додати лавровий лист, перець, часник, сіль і все перемішати.
4. Складіть все у горщик, налити воду, закрити кришкою і поставити в попередньо розігріту до 200 градусів духовку.
5. Готувати протягом 40 хвилин – години до готовності
Енергетична і харчова цінність:
Білки – 22 г
Жири – 12 г
Вуглеводи – 6 г
Енергетична цінність – 220 ккал
Дякуємо!
Тепер редактори знають.