PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvYmlnIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Салат квасолевий з грибами та горіхами – рецепт від дієтолога Світлани Фус

28.08.2014

Інгредієнти:

Квасоля, відварена червона і біла – 120 г;

Гриби тушковані з цибулею – 80 г;

Горіхи волоські – 30г;

Зелень – за смаком;

Соус: оцет винний білий – 1 ст.л .; рослинне масло – 1 ст.л; гірчиця – 1/2 ч.л .; чорний мелений перець, сіль – за смаком

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Спасибо!

Теперь редакторы в курсе.